Kjøpe eller selge Bitcoin som CFD hos Plus500

72% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.

Bitcoin og kryptovaluta er i vinden som aldri før, og i midten av 2019 har verdien av Bitcoin igjen steget til nye høyder. Da er det heller ikke rart at mange nordmenn ønsker å investere i denne kryptovalutaen.

Det er flere måter å investere i Bitcoin på. 

En måte er å kjøpe eller selge Bitcoin direkte fra kryptobørser som for eksempel Coinbase 

En annen måte, som kan være vel så attraktivt for mange, er å kjøpe eller selge Bitcoin som CFD hos handelsplasser som for eksempel Plus500.

Når du kjøpe/selge Bitcoin som CFD så handler du i realiteten ingen «fysiske» Bitcoins. For nordmenn flest er imidlertid dette ikke så viktig, da de fleste kun ønsker å investere å Bitcoin for å ta del i en eventuell prisstigning (men da også en eventuell prisnedgang).

CFD står for «Contract for Difference», og er et finansinstrument som lar deg kjøpe/selge finansielle kontrakter som følger verdien til ekte Bitcoin. 

Dersom prisen på en Bitcoin stiger, vil din CFD gjøre det samme. Dersom prisen på en Bitcoin synker vil din CFD følge i samme spor.

Å investere i Bitcoin ved å handle Bitcoin som CFD er altså en glimrende mulighet til å være med i markedet for de fleste nordmenn, og lagt mindre trøblete enn å måtte sette seg inn i kryptolommebøker og hvordan man kjøper eller selger ekte Bitcoins.

Hvorfor er Plus500 et bra sted å investere i Bitcoin?

Plus500 er en av de største handelsplassene på nett som lar deg kjøpe og selge CFDer. 

Hos Plus500 kan du ikke bare handle Bitcoin som CFD. Du kan også kjøpe og selge en rekke andre kjente kryptovalutaer, og også investere i råvaremarkeder og valutamarkeder også hele verden.

Selv om det sikkert høres «kult» ut å eie ekte kryptovaluta, så er de fleste nordmenn mest interessert i å investere i Bitcoin for å ta del i en eventuell prisstigning. De færreste bruker Bitcoin til noe som helst uansett. 

Hos Plus500 får du derfor en mye enklere oppskrift på investere i Bitcoin og annen kryptovaluta, og kunne ta del i prisoppgang og prisnedgang på samme måte som om du eide ekte kryptomynter.

Du registrerer deg enkelt hos Plus500 ved å benytte deg av denne lenken (reklamelenke).

Selve registreringsprosessen tar ikke lang til, og etter at du har fylt ut personlig detaljer om deg selv så er du på kort tid i gang med å kjøpe og selge Bitcoin som CFD. 

Før du handler Bitcoin som CFD er det imidlertid viktig å huske på at Bitcoin og annen kryptovaluta er volatile investeringsobjekter som kan oppleve store svingninger i kursen. Det er derfor viktig at du ikke bruker mer penger på Bitcoin enn du har råd til å tape.

Hvordan vil prisen på Bitcoin utvikle seg fremover?

Det er liten tvil om at Bitcoin og kryptovaluta er i vinden om dagen, og Bitcoin har i midten av 2019 doblet seg i verdi på kun noen få måneder. 

Hvordan prisen på Bitcoin vil utvikle seg fremover er det imidlertid ingen som kan si noe sikkert om. På samme måte som i de fleste finansielle markeder der man kjøper og selger finansielle produkter er det alltid risiko knyttet til å kjøpe Bitcoin og annen kryptovaluta.

Det er rett og slett vanskelig å spå hvordan markedene kommer til å utvikle seg over tid. 

En ting som er sikkert er at Bitcoin av mangedoblet seg i verdi siden sin spede barndom, og i slutten av 2017 og begynnelsen på 2018 nådde Bitcoin sine høyeste kursnivåer så langt. Siden den gang har prisen i en lang periode gått nedover, før man nå ser at prisen er kraftig på vei opp igjen.

Å investere i Bitcoin handler til syvende å sist om å ha is i magen. 

Kanskje er en Bitcoin verdt det mangedobbelte av prisen man ser i dag om noen få år, men det er det ingen som kan si sikkert. Noen mener de prisene man ser på Bitcoin og annen kryptovaluta i dag er en boble som til slutt vil sprekke. Andre mener at vi bare har sett begynnelsen, og at verdien av Bitcoin vil øke enormt de neste fem årene.

Hvem som har rett vil fremtiden vise.